Schuytgraaf Horstenhoogte

Een wooneiland midden in een ecologische zone.

Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk worden tot 2028 circa 6.250 woningen gebouwd in 26 verschillende buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken doordat al die buurten een eigen karakter hebben. Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten en voldoet Schuytgraaf zo aan veel individuele woonwensen. Ook is men in Schuytgraaf op een doordachte manier met het heden en de toekomst bezig. Niet alleen zijn er de juiste winkels, banken en andere voorzieningen, ook op zorggebied is Schuytgraaf een koploper.

Wonen op een eiland
Eén van de buurten is Horstenhoogte. Hier wonen is als wonen op een eiland. De buurt ligt namelijk aan de noord-westrand van Schuytgraaf en midden in een ecologische zone. De buurt sluit subtiel aan bij het omringende, natte landschap. Zo wordt het binnengebied omsloten door een straat met groene bermen en bodempassages. Aan de noordwestzijde bevindt zich een plein met bomen. En aan de zuidoostzijde bevindt zich een groene brink waar grotere bomen het beeld bepalen.

Horstenhoogte is een ontwikkeling in samenwerking met BPD Ontwikkeling.

Luxe woningen
In Horstenhoogte hebben wij luxe, vrijstaande en halfvrijstaande woningen ontwikkeld, die omringd zijn door het water en natuurschoon van de ecologische zone.

Locatie
Arnhem

Programma
91 woningen