De Leihagen

Exclusief wonen in Schuytgraaf.

Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk worden tot 2028 circa 6.250 woningen gebouwd in 26 verschillende buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken doordat al die buurten een eigen karakter hebben. Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten en voldoet Schuytgraaf zo aan veel individuele woonwensen.

De Leihagen, een kleine villawijk
Verscholen achter hagen en statige bomen is De Leihagen gerealiseerd. Het is een bijzondere plek met de sfeer van een kleine villawijk, waar bewoners volop kunnen genieten van het leven. Een haag van 1.80 m hoog omsluit het hele plan. Sowieso is er veel groen in de buurt. Driekwart van de kavels in De Leihagen grenst bijvoorbeeld aan de groene, openbare ruimte.

Realisatie van exclusieve woningen
In De Leihagen zijn 114 halfvrijstaande woningen, 12 vrijstaande woningen en 19 luxe appartementen gerealiseerd. Ook waren er 37 kavels beschikbaar voor mensen die graag hun eigen droomhuis wilden bouwen. Wij waren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de grondgebonden woningen. De unieke materialen, afwerking en detaillering geven deze huizen een eigen identiteit. Je legt in De Leihagen al snel de associatie met monumentale oude villa’s, maar de uitwerking is wél van deze tijd.

Locatie
Arnhem

Programma
Wij waren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van 63 woningen