De Berghorst

Dorps leven in Enter.

De woningen in De Berghorst liggen aan de noordkant van het mooie en gezellige ‘Klompendorp’ Enter. Met natuur, recreatie, winkels, horeca en alle voorzieningen op fietsafstand. We zijn trots dat we een heel mooi project in de buurt mogen realiseren. Voor deze ontwikkeling werken we dan ook bewust samen met diverse lokale partners.

Architectuur
In samenwerking met 4D Architecten uit Enter hebben wij gekozen voor een dorpse uitstraling, waarbij geen eentonige of strenge architectuur te zien is maar een speels en variërend beeld. Een eigentijdse vormgeving met een knipoog naar het verleden. De gevels krijgen mooie aardetinten, met accenten als wit keimwerk en donkere gevelbetimmering. De daken worden gedekt met rode en zwarte keramische dakpannen en de subtiele detaillering van dakranden en boeien sluiten goed aan bij het dorpse karakter. Naast het hoge afwerkingsniveau van de woningen worden ze ook nog eens zeer energiezuiging en liggen ze deels aan een groene zone met vrij uitzicht.

Locatie
Enter

Programma
26 woningen: 1 vrijstaande woning (koop), 10 twee-onder-een-kap-woningen (koop) en 15 rijwoningen ( sociale koop en sociale huur)

Planning
De start verkoop staat gepland in maart 2023

Website
www.wonenopdeberghorst.nl