Schuytgraaf, Veld 13

Woningen en appartementen in ‘Arnhem in de Betuwe’.

Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk worden tot 2028 circa 6.250 woningen gebouwd in 26 verschillende buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken doordat al die buurten een eigen karakter hebben. Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten en voldoet Schuytgraaf zo aan veel individuele woonwensen. Ook is men in Schuytgraaf op een doordachte manier met het heden en de toekomst bezig. Niet alleen zijn er de juiste winkels, banken en andere voorzieningen, ook op zorggebied is Schuytgraaf een koploper.

54 woningen in Parnassushof
Eén van de buurten is Parnassushof, waar wij 54 eengezinswoningen hebben gerealiseerd. Het gaat om zowel hoek- als tussenwoningen, in ontwerp verdeeld over drie types. De aanwezige zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu en de bewoners profiteren van een besparing op hun energierekening.

55 huurappartementen in de Delta
Ook in De Delta - een buurt die zich kenmerkt door haar centrale ligging en duurzame en betaalbare woningen voor iedereen - hebben wij onze stempel gedrukt. Hier hebben wij in 2019 namelijk 55 driekamerappartementen opgeleverd, allemaal in de huursector. Deze appartementen zijn volgens het programma PlusWonen van VolkerWessels gebouwd en zijn dus gebouwd binnen gestandaardiseerde, efficiënte processen.

Locatie
Arnhem

Programma
54 eengezinswoningen en 55 sociale huurappartementen