Paleiskwartier

Een wijk die zich voegt naar veranderende wensen.

Een verouderd bedrijventerrein van circa 23 ha herontwikkelen tot een nieuw stuk binnenstad is uitdagend, maar door onze aanpak zéker mogelijk gebleken. Deze gebiedsontwikkeling is een unieke samenwerking tussen private en publieke partijen.

Volop keuze voor wonen en werken
Betaalbare kantoorruimtes, knusse studio’s, stijlvolle appartementen, riante penthouses en maisonnettes: Paleiskwartier in Den Bosch heeft het allemaal. Deze nieuwe wijk ligt naast het Centraal Station, vlakbij het historische centrum, en voegt zich als vanzelf naar de nieuwe wensen op het gebied van wonen, werken, studeren, ontspannen, recreëren en ondernemen. Daarmee is Paleiskwartier een typisch voorbeeld van een eigentijdse wijk die is ontwikkeld vanuit de steeds veranderende vraag vanuit de markt.

Duurzaamheid
In Paleiskwartier speelt duurzaamheid een belangrijke rol. In het hart van de wijk is daarom de grootste zonneboiler van het land geplaatst. Dit langgerekte waterbassin zorgt in de zomer voor verkoeling en in de winter voor verwarming van de appartementen, kantoren en commerciële ruimtes.

Paleiskwartier Den Bosch is een ontwikkeling van B.V. Paleiskwartier.

Locatie
Den Bosch

Programma
1.200 appartementen, 130.000 m² kantoren, winkels en voorzieningen, ondergronds parkeren voor 1.100 auto’s.

Website
www.paleiskwartier.nl