Op Zuid

Grotendeels ‘plug & play’ gebouwd.

In Zetten wordt het prachtige nieuwbouwproject Op Zuid in Zetten gerealiseerd. Het plan heeft alles in zich: rust en natuur én de stad. Cultuur en vermaak zijn dichtbij. Bewoners genieten straks namelijk van de voorzieningen van het dorp en profiteren tegelijkertijd van de snelle verbindingen met Nijmegen en Arnhem.

Voor elk wat wils
Qua woonaanbod biedt Op Zuid in Zetten voor elk wat wils. Er komen 77 nieuwbouwwoningen: tussen- en hoekwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Van de tussen- en hoekwoningen wordt een deel aangeboden als huurwoning. Zo ontstaat er een gezonde mix van huur en koop en daarmee een grote diversiteit in wijkbewoners.

De bouw in het noordelijke deel van de wijk is bijna gereed. Hierna wordt het plan verder woonrijp gemaakt, waarbij onder meer de definitieve bestrating wordt aangelegd en het groen wordt geplant.

Gebouwd volgens bouwstandaard MorgenWonen
Alle huurwoningen en dertien levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd volgens de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. De bouwtijd wordt daardoor flink ingekort. Alle hoogwaardige bouwdelen worden namelijk ‘plug & play’ en met slimme constructies samengesteld. Het resultaat: onderhoudsarme , duurzame en energienotanul woningen van hoge kwaliteit.

Op Zuid in Zeten is een ontwikkeling in samenwerking met KlokGroep.

Locatie
Zetten

Video
Bekijk video