FloriWorld

Hét experience center van de sierteeltsector.

Op het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer heeft op 1 juli 2020 FloriWorld zijn deuren geopend. Deze bloemen- en plantenattractie biedt bezoekers een ontdekkingsreis tussen groeiers en bloeiers. FloriWorld heeft namelijk veertien verschillende shows waarin echte én virtuele bloemen en planten de hoofdrol spelen. KondorWessels Projecten behoort tot de initiatiefnemers van deze bijzondere experience die jaarlijks enkele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland wil inspireren.

Een eyecatcher in Aalsmeer
Het gebouw van FloriWorld - met de kleurrijke gevelbeplating die de Nederlandse bloembollenvelden representeert - is een echte eyecatcher in Aalsmeer. Naast dit bijzondere gebouw mochten wij in samenwerking met Boele & Van Eesteren ook het Green Trade Center én het pand van Agora realiseren. Het Green Trade Center is met een totaal van 25.000 m2 aan planten, bloemen, potten en accessoires het grootste groengerelateerde inkoopcentrum van Europa. Agora is een familiebedrijf in de sierteeltsector dat met de ontwikkeling van een nieuw pand haar Nederlandse activiteiten in Aalsmeer centraliseert.

Met de realisatie van FloriWorld wordt de gefaseerde ontwikkeling van het Green Trade Center, Agora en het experience center afgerond en is de bebouwing ‘af’.

Locatie
Aalsmeer

Programma
Leisure center + 25.000 m2 bedrijfsruimte

Website
www.floriworld.nl