De Giessenpoort

Opwaardering van winkelgebied.

Deze herontwikkeling in het hart van Hardinxveld bracht veel uitdagingen met zich mee. Naast korte looplijnen voor de consument waren met name de parkeercapaciteit, de parkeerroutes en de bevoorradingsproblematiek van wezenlijk belang voor het wel of niet slagen van het project. De ambitie? Een zo optimaal mogelijk functionerend kernwinkelgebied. En dat is gelukt.

Winkeliers blij met de locatie
De concentratie van het winkelbestand, het verbeterde parkeeraanbod, de gewijzigde bevoorradingsroutes en de toevoeging van de grootschalige supermarkt zorgen voor de gewenste opwaardering van winkelcentrum De Giessenpoort. De gevestigde winkeliers zijn dan ook stuk voor stuk blij met de locatie én met het feit dat zij deze met elkaar delen. Wie even naar de bakker gaat voor brood, kan gelijk doorlopen naar de slager voor beleg en kan bij de supermarkt terecht voor de overige boodschappen. Bovendien vergroot de aanwezigheid van de 38 koopappartementen het veiligheidsgevoel van de consument - een win-win.

De Giessenpoort is een ontwikkeling van IJsselhof Vastgoed (100 % dochter van KondorWessels Projecten) en Ahold Europe Real Estate & Construction.

Locatie
Hardinxveld

Programma
2.000 m2 winkelruimte, 38 koopappartementen, een parkeergarage met 75 parkeerplaatsen en de herinrichting van openbaar gebied.